Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Πετυχημένη η επέμβαση και ομαλή η πορεία της υγείας του Μάριου Λώλου

Επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου την περασμένη Πέμπτη στο Σύνταγμα. 

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο ασθενής κ. Λώλος εισήχθη σήμερα 6/4/2012 στο νοσοκομείο Υγεία με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαρχανοειδή αιμορραγία. Ο κ. Λώλος είχε πλήρη επικοινωνία κατά την άφιξή του, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου. Ο ασθενής ανένηψε ομαλώς και παρακολουθείται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας».

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μάριος Λώλος.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ εύχεται στον συνάδελφο Μάριο Λώλο να επιστρέψει γερός και δυνατός στο ρεπορτάζ. Οσο για την ηγεσία του Υπουργείου προστασίας του πολίτη και της ελληνικής αστυνομίας αναμένουμε με ενδιαφέρων τις αντιδράσεις τους!


".Οι συστηματικές και επαναλαμβανόμενες επιθέσεις ενάντια στους λειτουργούς του τύπου, την ώρα της δουλειάς τους, που καταπατούν ακόμη και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε άλλο παρά τυχαίες μπορούν να θεωρηθούν, ακόμα και ο πλέον καλόπιστος θα μπορούσε να συμπεράνει πως ασκούνται συνειδητά από διάφορα κέντρα για τη φίμωση της ελευθεροτυπίας, και σε μια επίσης συνειδητή προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι λειτουργοί της..." (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου