Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας...

...Αυτό θύμιζε η τελευταία γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στον πανελλήνιο. Λίγο πριν της δυο το μεσημέρι 158 δημοσιογράφοι ήταν παρόντες. Δεν χρειάζεται να θυμίσω πόσα μέλη έχει η ΕΣΗΕΑ. Αλλό ένα επίτευγμα της απερχόμενης διοίκησης Σόμπολου ο οποίος για να κάνει το χατήρι του Σαμαρά (κατ' άλλα ο απερχόμενος πρόεδρος δεν εκτελεί κομματικές εντολές. Ποτέ!) ανέστειλε την τετράωρη στάση εργασίας και βέβαια ελάχιστοι συνάδελφοι μπόρεσαν να βρεθούν στη γενική συνέλευση. Οχι ότι με την στάση εργασίας θα υπήρχε καμιά... "τρελή" συμμετοχή στη γ.σ. αλλά τουλάχιστον όσοι ήθελαν να πάρουν μέρος θα μπορούσαν χωρίς να έχουν πρόβλημα με την εργασία τους. Αλλά ποια ΕΣΗΕΑ να τα σκεφτεί αυτά;
Το χρονόμετρο μετρά αντίστροφα και στις 25& 26 Μαίου με τη μαζίκη μας συμμετοχή στιος εκλογές της ΕΣΗΕΑ μπορούμε να βάλουμε τέλος στην απαξίωση του συνδικαλιστικού μας φορέα. Μπορούμε να κάνουμε και πάλι την ΕΣΗΕΑ ένωση των μελών και όχι της ελίτ.
Με την ενίσχυση της Δημοσιογραφικής Μεταρρύθμισης μπορούμε να αλλάξουμε την ΕΣΗΕΑ για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας τιμή!

Μάκης Διόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου